bahan
150 gm butter
200 gm tepung
50 gm gula icing
60 gm tepung jagung
1/2 sudu vanila
cara
1. satukan semua bahan, gaul dan ramas hingga lembut.
2. canai dan terap.
topping
bahan
40 gm putih telur
150 gm gula icing
15 gm tepung jagung
esen vanila
cara
1. pukul semua bahan hingga kembang. (boleh jgk guna blender)
2. asingkan sedikit. masukkan warna coklat.
3. sapu atas biskut dan lukis corak ( ikut kreatifivi)
4. bakar 180 C
biskut ni,
yani paling sabar dan pandai lukis coklat nya ni..
cantik sangat.. :)
pasni, nak ajar hani pulak..
insyaALLAH pasti 'jadi' juga..
2 comments:
ton, caries tu maknanya kerosakan gigi.
:)hehe..ye betul tu Dr. Linda, caries tu kerosakan gigi tapi ni nama biskut la doktor..
Post a Comment